GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Paradise Cove Hotel en Spa

5 67kamers/units
Mauritius | Riviere du Rempart | Grand Baie Mauritiaanse eigenaar/uitbater(s): Attitude Resorts
7.06 m | Lat:S 19° 59' 17" Long: E 57° 37' 56" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Wie op zoek is naar een droombestemming om een idyllische vakantie door te brengen op een eiland, het zij als huwelijksreis, een jubileum, of gewoon om te genieten van zon, zee en luxe, is aan het goede adres bij Paradise Cove Hotel en Spa, een boutique hotel in het noordelijke deel van Mauritius, met een eigen privaat witte zandstrand beschut door een rotsachtig schiereiland. Het hotel telt 67 kamers, gelegen in een tropische tuin met struiken van oranje en rode Ixoras, veelkleurige hibiscus en bougainvillea, geurige frangipani en bloemrijke klimplanten langs pergola's, openbaart zich als een oase van rust in een Indiase sfeer subtiel opgefleurd met Mauritiaanse gastvrijheid.

Het hotel beschikt over 4 restaurants die elkeen een unieke culinaire ervaring weerspiegelen. L'Epicerie restaurant serveert elke dag een heerlijke exotisch ontbijtbuffet en is gekend voor haar uitstekende table dhote, met zowel internationale als nationale gerechten. Le Bikini is dan weer geschikt voor een licht middagmaal. Pink Sari staat voor een rijke Indische keuken en presenteert dagelijks een a la carte menu voor het avondeten. La Cocoteraie is gespecialiseerd in visgerechten en kan best vooraf gereserveerd worden.

Er zijn vier categorieen van kamers terug te vinden in Paradise Cove. Alle beschikken ze over alle moderne comfort. De meest romantische kamers zijn ongetwijfeld de 1001 nights kamers. Ze werden met oog voor zeer veel detail ingericht en hebben alle zicht op de tuin en de oceaan. Met een oppervlakte van 50m2 meter zijn deze kamers op zijn zachts zeer ruim te noemen. Even groot zijn de Pondichery kamers, eveneens oosters geinspireerd en voorzien van alle moderne comfort. De 18 Junior Suites zijn nog groter, met liefst 60m2 vloerruimte. Ze hebben allen een prachtig zicht over de oceaan en krijgen VIP toegang tot de Club Lounge. Prachtig houtsnijwerk en warme oosterse tinten zorgen voor een prachtige uitstraling, dit gecombineerd met modern comfort. De allergrootste kamers zijn de twee Senior Suites (90m2), de Maharani en Maharajah.

Onder de gratis activiteiten behoren onderandere waterfietsen en -skien, een glasbodemboottocht, windsurfen, zeilen, tennissen, fitness, kayak, snorkeluitrustingen, gratis waterskieen tussen 11 en 12 alsook 15 en 16 uur. Alternatieve activiteiten zijn onderandere duiken, parasailing, een submarine safari, kitsurfen en cruises (betalend). Elke avond is er ook vermaak met verschillende thema's zoals de sari show. Wie zich extra wil laten verzorgen kan terecht in de Cinq Mondes Spa, voor onderandere Thaise massage, Indische aromabaden, enz... Zeker is dat een verblijf in dit luxe hotel een onvergetelijke ervaring wordt!

In de prijs is een retour luchthaven transfer inbegrepen

Honeymoon package is inclusief
- fruitschaal, klein geschenkje en champagne op de kamer
- 1 diner bij kaarslicht
- 1 exotische kook klas

Premium All inclusivepackage is inclusief
- ontbijt, lunch en diner (dine around ervaring in de 2 restaurants met speciale menus)
- namiddag thee en koffie
- een 30 minuten massage per persoon per verblijf
- 1 diner per week met aangepaste wijnen en rum proeverij
- een selectie van lokale dranken incl. mineraal en bruiswater, frisdrankjes, fruitsappen, tropische cocktails met rum, tafelwijn per glas tijdens lunch en diner, lokale sterke dranken (gin, vodka, rum, whisky), filter koffie en thee.
- dagelijks bijvullen van de minibar met water, frisdranken, fruitsappen en lokale bieren

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Mauritius te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen